Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Или директно на сайта ****
    Last edited by tonov; d.m.y г., 18:58.

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
      Ето колега:
      Контакти:
      гр.Пловдив
      Mtel: 0885 95 81 09
      Vivacom: 0878 24 14 60

Аз съм много доволен от обслужването, както и от стоката (на външен вид поне), остава да монтирам и ще видим как ще се държат на пътя!!! Във форума на Ауди и БМВ има доста добри отзиви за марката ATEC, дано и ние да останем доволни!

Аз също си закупих от тези носачи ATEC
      Много съм доволна от отношението на колегата. Днес ще ми ги монтират на колата и ще дам допълнителни отзиви по-късно.
      Last edited by tonov; d.m.y г., 16:38.

Comment

Много сериозен човек, аз също се обзаведох с 2 броя горни и а да не се въртя из Пловдив, ми ги достави на удобно за мен място. Какво да давам отзиви за качеството, такива не са малко вече в темата и за християнин човек трябва да са достатъчно
        Last edited by Liminat; d.m.y г., 19:27.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Носачи

Здравейте колеги някой има ли желаещ да се прави конбина имам нужда от долни предни носача пишете ми на лични

Comment

носачи

Здравейте колега поразгледах се насам натам питах малко за тези носачи и като цяло какво се установи:

http://www.atekworld.com/

ПРАВЕНИ В ИНДИЯ

НЕ ЗНАМ КОЛЕГАТА МОЖЕ ДА ГИ ЗИМА ОТ ГЕРМАНИЯ НЯМА ЛОШО НО ПРОИЗВОДСТВОТО НЕ Е ТАМ.РАЗБИРАМ ОТ КОЛЕГИТЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА ЧЕ НОСАЧИТЕ НЕ СА ЛОШИ И ДЪРЖАТ НО ВСЕ ПАК...

Comment

Първоначално публикувано от poryazov8801 Покажи съобщение
              Здравейте колега поразгледах се насам натам питах малко за тези носачи и като цяло какво се установи:

ПРАВЕНИ В ИНДИЯ

НЕ ЗНАМ КОЛЕГАТА МОЖЕ ДА ГИ ЗИМА ОТ ГЕРМАНИЯ НЯМА ЛОШО НО ПРОИЗВОДСТВОТО НЕ Е ТАМ.РАЗБИРАМ ОТ КОЛЕГИТЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА ЧЕ НОСАЧИТЕ НЕ СА ЛОШИ И ДЪРЖАТ НО ВСЕ ПАК...

Ми то хубаво са правени в Индия, важното е колко ще изкарат. На мен същите от сайта на АТР ми излязоха 280 лв. 4-те барабар с биалети и доставка. Та за тия пари обаче едва ли някой може да очаква качество Made in Germany.
              Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Комплекта все пак е на цената на един оригинален долен носач,от там нататък всеки си прави сам изводите и изборите.
                Чел съм в гръцкия форум позитивни отзиви за тези носачи.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
                  Та за тия пари обаче едва ли някой може да очаква качество Made in Germany.
                  В заводите /BMW/ в джермани отдавна не работят само чистокръвни германци, а фолксваген се прави в Мексико.
                  Индия, не е зле
                  Там се бачка и учи, защото един бачка, за да издържа 15 -цялото си семейство. Така, че съм спокоен и за това дали бачка съвестно и дали се е изучил подобаващо, предполагам и затова отзивите в нета са положителни. А свойствата на металите и химичните елементи са еднакви във всички държави, само стандарта на живот е различен.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от poryazov8801 Покажи съобщение

ПРАВЕНИ В ИНДИЯ

Пич ! Ти изобщо правиш ли разлика в имената на брандовете !? Тези, които купуваме ние са ATEC, а ти посочваш някакъв индийски производител на части за трактори ATEK .. обърни внимание на последните букви C и К.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Комплекта все пак е на цената на един оригинален долен носач,от там нататък всеки си прави сам изводите и изборите.
                      По-ясно от това едва ли някой може да го каже.
                      Аз съм чувал 2 мнения за тях: едното е от мой познат (колега от форума), който си е сменил цялата предница с такива, колата му е зверски назобена и със сигурност не я пази от каране - той каза, че е доволен и за тия пари е топ оферта. Другото мнение е на човек от "форумен" сервиз, на който му се е налагало да сменя въпросните носачи след 300 км каране (да, така каза - триста) и били разхлопани.
                      Така, че това, което kaio156 е казал според мен е самата истина...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Пич ! Ти изобщо правиш ли разлика в имената на брандовете !? Тези, които купуваме ние са ATEC...
                        Гледай сега, при покупка на /да речем/ неизвестна за мен досега марка, най-напред гледам мненията на хора, които са ползвали такива, в случая твоето и не само. След като установя, че това нещо ми върши работа /по различни критерии, понякога и за времето, за което ще сложа полиуретан на оригиналния/ преценявам дали да го взема, или да си затрая до по-добри дни. Ъъъъ... та да го купя тогава и с разликата до цената на оригиналния /...хм.../ да си купя и комплект гуми, да речем...
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Носачи

Здравйте колеги ами да кажа на колегите с по горните мнения за проучването да проучих доста хора питах четах насам натам в сервизи ходих се пак носачите ми са за смяна накрая се сетих че имам един приятел в софия в магазин за авточасти работеше някога Званя му аз ко ства работя каде бе в един магазин за части.ТЪЙ ЛИ ? И при въпроса я ми кажи за марката атек (атес) парвото което каза е не ми говорят нищо,воторото ще проуча. На следващия ден ми каза таек като марака ми излиза че са ИНДИЯ . АТП нямат ощо с Атек вика не нзма момчето може да ги зима от някой магазин в Германия но при нас това излиза. След половин час ми прати сайта поблекуван преди дни от мен. И каза това трябва да им е сайта друг не намерих да има носачи за алфата . А и момчето не че имам нещо прости внего дава сайт носачи еу някав негов (черен с цени на различните модели ) Мненията по другите сайтове а и от нашия не са много като гледма да има 5-10 човека с такива (ПО МНЕНИЯТА ТУК ) КАЗВАМ ОТНОВО НЕ ГО ПРАВЯ С ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ КОЛЕГА ПРОДАВАЩ НОСАЧИТЕ

Comment

• Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
                            Не знам аз ли съм карък, но с едно приятелче взехме два комплекта през август месец, два от мойте горни шарнири и един от неговите са тотално аут, четирите задни тампона на долните носачи са с голям луфт, гумата вероятно е омекнала.
                            Аз съм на 9 хиляди километра, той е на малко по - малко. Хем не караме зверски.
                            Явно малко неща траят толкова дълго както оригинала с който излиза колата от завода.
                            Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
                            Привет колега,
                            моля те дай повече информация относно покупката на въпросните комплекти, каква марка са и т.н?
                            Спестяването на факти само може да навреди на коректните продавачи и на вас като клиент принуден да плаща безбожните цени на скъпарските магазини!
                            Сигурен съм че въпросните комплекти не са купувани от мен, защото водя стриктен архив на продажбите и всякакви проблеми и действия свързани с носачите.
                            Въпреки че не са купени от мен ако са марка АТЕС в което се съмнявам, пиши ми ще се опитам да помогна с каквото мога.

НЯМА СЛУЧАИ В КОЙТО ДА НЕ Е ИЗВЪРШЕНА НЕЗАБАВНА ПОДМЯНА НА ДЕФЕКТИРАЛИ ЧАСТИ!!!
                            Интересно ми е, че този колега се потопи и не каза дали човека със сайта в БГ си е спазил гаранцията
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Официалното изказване от АТР Германия е следното: Носачите са произведени за нас в Италия!
                              По-горе го е писал в превод колега...

И все пак едно е да си ги купиш от магазин с касова бележка и гаранция, а съвсем друго само с обещание за гаранция, ако нещо се случи!

Comment

• Носачи

Отнсно гаранцията в няколко магазина питах за такава казват попринцип не даваме гаранция за части такива. Но при слагане има дефект или в близките дни се появи тогава следва подменяне. иначе секи би карал като луд и да троши носачи ( особено на алфата ) и да му дават нови на секи 2-3 месеца Относно марката АТП ами тя общо с атек ? и в крайна сметка до тук :

-колегата с носачите рабитите няма коментар а и не пише дали е получил замяна

-коелгата продавач отговор?

-сайт на носачите като каталог произход ?

- АТП може да е немска фирма аз не намерих саийт на АТЕК с каталок или цени .

- при питане на магазини за АТЕК казват че не са чували за такава марка да има на пазара за алфа .

-мнението на моя познат че фирмата е индийска а също и сайта даден от него .

- и др. по малки неща които навяват на схеми с домати с носачите .

Comment

Working...
                                X